holland

Holland snart kommer vi!

helg och fest

Min fredag var härlig med bra väder och jag och Linda skulle plugga. Först satt vi på ett fik på Drottninggatan i solen och pluggade men när solen gick i moln så var det inte lika skönt längre så att vi drog oss vidare och fick med oss Lisen som är en arbetskollega på lunch. Efter det så skulle jag och Linda fortsätta att plugga men vi åkte först lite OTT(Open top tours). Sedan hoppade vi av vid åhléns och satte oss uppe på taket och fikade. Vi lyckades få en hel del gjort och hade en heldag i solen och det var en underbar dag.

Under fredag kväll var det dags att fira av Angelica som ska till Rhodos. Det blev en hel del dricka för alla och såklart en del intriger och missförstånd. Fast det blev en underbar kväll också.

Lördagen vaknade jag och Sofie upp av att Sara står i dörröppningen och tycker att vi ska gå upp för att Adina har väckt henne och om hon inte får sova längre så får inte vi heller göra det. Tiden gick och vi åkte till bolaget, köpte pizza och sedan var det plötsligt dags att börja göra sig klar för att festa igen.

Lördag kväll blev en hemmafest kväll med en hel del att dricka. Vi träffades hemma hos Berge och alla var rätt så sega sedan gårdagen men när vi väl hade börjat dricka så blev det genast mycket bättre. Adinas kompisar från Mora var hemma hos Berge och Kimmen från Linköping och vi "vanliga" samt en hel del andra. Jag träffade en trevlig prick som jag snackade en hel del med och fick underhålla mig under ett antal timmar. Angelica var förbi snabbt och sa hej då eftersom hon skulle åka direkt till Arlanda.

Allt för den här underbara lediga helgen som har bjudit på en hel del fest och trevligt sällskap!


upptagen

Jag har haft en del att göra och sedan har det bara blivit mer och mer som hänt och svårt att kunna skriva allt i efterhand men i det stora hela så flyttar snart Angelica till Rhodos och vi får se när hon kommer hem igen, känns tråkigt.

Sedan var jag Sara och Sofie på väg hem efter att ha haft en trevlig kväll hemma hos Jens för att fira vår bästa Linnsans 21 års dag. Alla var vi lite runda om fötterna när vi går på bussen för att till min stora förvåning ser att BUSSRAGGET sitter där och tydligen ska han ha suttit och tittat på mig tills han somnade. Sofie och Sara höll på att skratta ihjäl sig och det blev lite pinsamt.

Det var Star Bars sista kväll med gänget igår, vi drack en del och hade trevligt som bara vi kan! Så tack så mycket för igår alla som var med!

Ska försöka uppdatera lite mer vad som har hänt men det finns inte tid till det nu, ska iväg igen. Ska försöka att bli bättre på att skriva(Sofie).


påsk..

En sak jag glömt nämna är hur påsken var. Jag och Sara åkte och hämtade vår kära Sander på centralen för att börja dricka redan i bilen, inte Sara som körde då men jag och Sandra. Sedan kom vi hem och då var det dags för alkohol och träffa en del kompisar. Det slutade med att vi kom i säng runt 6 någon gång.

På fredagen tittade vi på film och hade det mysigt, spelade spel och så vidare för att gå upp tidigt på lördag och jobba. Efter jobbet så blev det att kvickt åka hem och förbereda sig för kvällen. Det blev en trevlig middag hos Angelica med en del lekar. Vi var fjoll-laget och de andra var esteterna. Vi vann dock tävlingen fast vi var fjollorna. Efter det så var det dags för skattjakt. Efter mycket om och men så hittade vi skatten, ett påskägg var! Tack för en god middag och allt som du hade fixat Angelica! Efter detta så blev det utgång på Pan.   

Sedan var det söndag och dags för Sandra att åka hem vilket var väldigt tråkigt. Sandra du borde bo här uppe med oss, det skulle vara så roligt. Tack alla för en kanon påsk!

redan torsdag..

Tiden går så snabbt nu, det är redan torsdag och ikväll ska jag, Sara, Linda, Angelica, Linn och Sofie gå och se på Melissa Horn som ska spela på Nalen. Är så glad att det blir av och att äntligen är torsdag, fast veckan har gått väldigt snabbt. Snart är det helg.

Igår efter skolan träffade jag Linn och sedan gick vi och mötte upp de andra på Star Bar. Det blev bara två öl för min del sedan var det hemgång för att sova och orka upp till jobbet och en dag med massor av grejer att göra.


nu börjar det dra ihop sig..

Jag fick plötsligt en liten chock och kom på att snart så bär det av. Jag skulle kolla mailen och såg biljetterna ligga där och vänta. Det är bara två veckor kvar sedan sitter vi på Arlanda och väntar på att få gå på planet och åka iväg till Holland. Det kommer att bli roligt och mycket fest, onsdag-måndag. Nu börjar det kännas verkligt, äntligen!

se framåt..

Idag är det en dag med dåligt väder och en dag som kanske inte alltid känns så lätt som en dag med sol och värme. Det är dock något som man inte kan påverka och då är det bara att se framåt till en dag då det är bra väder och allt känns ljusare igen. Allt är inte alltid lätt och en dans på rosor.

Låt aldrig någon dra ner dig, det finns alltid personer som försöker få dig att må dåligt och dra ner dig men när det händer gäller det att inte ta åt sig och dras ner till botten.


påsk

Då var det redan påsk och lite lång ledigt, vilket är hemskt skönt! Så som det ser ut kommer påsken att bjuda på en hel del festligheter och en del alkohol. Sandra kommer hit idag vilket ska bli jätteroligt eftersom jag inte har träffat henne på ett bra tag! Får se vad påsken har att bjuda på för roligt i år!

besviken

Jag som har längtat efter att vaktparaden ska gå förbi så att jag får lite ögongodis, stressade till och med tillbaka från lunchen för att bli totalt besviken, inte en enda het kille i paraden idag! Det som alltid brukar vara minst en i alla fall!

I should know that you're no good for me..

You change your mind
Like a girl changes clothes

You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

I should know that
you're not gonna change

helg

Fredagen började med att jag jobbade sedan träffade jag Sara och vi gick lite på stan. Vi mötte upp David och Mr P nr 2 och efter det så gick jag och Sara för att äta lite mat och då mötte vi på Mr C. Sedan blev det en kväll hemma hos David med alkohol och trevligt sällskap. Det blev lite action mellan mig och Mr P nr 2 igen. 

I lördags blev det en dag med bakfylla och lugn kväll. Jag och Sara tittade på Robinson och efter det någon film som gick på tv. Efter det ringde Sofie och ville att vi skulle festa med henne men eftersom jag skulle jobba dagen efter så kunde inte jag men Sara gick iväg och festade.

Imorse ringde Sara och väckte mig vid 6. Sedan när jag hade tagit mig upp för att gå till jobbet så mötte jag på Sara, Sofie och Filip utanför, de hade varit ute och festat tills dess.

Tydligen har vaktparaden börjat gå nu så jag kommer få lite härligt ögongodis idag så det är den stora höjdpunkten för dagen!


spännande

Något  som är lite spännande är när man sitter här i kiosken och det åkerförbi runt 6 polisbilar och en van. Vad är det då som är på gång?

Jag blev så nyfiken så jag var tvungen att gå in på regeringen.se och kolla om det stod något. Detta har nämligen hänt förut eftersom kiosken ligger ganska så nära slottet och så vidare. Det visade sig att tydligen är Bill Clinton och Tony Blair i stan och de åkte förbi här för inte så länge sedan.

Detta får mig att tänka på sommar och när det är vaktbyte på slottet. Det går förbi en massa millitär killar här varje dag. Det är grymt, dagens höjdpunkt!

jobb..

Nu sitter jag här på jobbet igen och idag kan jag inte roa mig som jag brukar (genom att titta på olika serier på mtvs hemsida) för idag måste jag plugga. Måste läsa cirka 70 sidor tills idag egentligen men eftersom Sara var lite deppig igår eftersom hon och Sofie egentligen skulle gå på 1000 apors fest på Laroy och Sofie var tvungen att jobba så fick det bli en trevlig middag med kinamat och två glas vin för att efter det åka hem till Nina, hjälpa till hjälpa till att städa ett av hennes akvarium och få veta att Angelica ska åka iväg till Rhodos snart. Det känns tråkigt att hon ska vara borta, kommer sakna henne men det är roligt för henne att få den här möjligheten!

Har messat en del med Mr J nummer 2 (varför ska alla börja på samma bokstav?) Han ville att vi skulle ses i lördags men det blev inte så. Så ville han ses igår också men det blev inte så då heller. Får se om det blir så att jag träffar honom nu när han är här i Stockholm eller inte. Fast vill jag egentligen det? Inte helt säker på det!

Killar är ju killar och det känns inte som om det finns så många bra killar men några måste det finnas. Eller?


RSS 2.0