midsommar

Vår midsommar blev rikigt lyckad och väldigt roligt. Det hoppas jag att alla andra tycker också. Vet att holländarna var nöjda med. Tack alla för en väldigt lyckad midsommar!


saknad

Nu har Sara åkt. Jag, PE och Anneli åkte och lämnade av henne på Arlanda idag. Det känns fortfarande lite konstigt, har inte riktigt fattat att hon inte är hemma och det kommer börja kännas på riktigt när hennes handdukar försvinner och så vidare. När man tvättar och det inte längre är mina eller Saras kläder och så vidare. Det kommer att kännas tomt. Hon borde vara framme snart och jag hoppas att allt går bra och att hon har det bra.

Sara

Då tänkte jag att för andra gången ska jag försöka mig på att skriva ett gulligt inlägg till en väldigt söt tjej, nämligen Sara. Den här tjejen betyder enormt mycket för mig och hon kommer alltid att finnas i mitt liv. Jag är väldigt glad att hon finns i mitt liv och hon har gjort mig glad så många gånger för så små saker och jag tror inte att hon vet om det. Jag tänkte att jag kunde skriva om några gånger men det finns allt för många gånger för att det ska vara möjligt att skriva allt.

Vi träffades på träkvista sjöscoutkår, har inget speciellt minne från denna tid, bara att det endast var du, jag och Hanna på ett läger och jag har bilder från detta.

När vi började i fyran slogs våra klasser ihop och du och jag blev vänner. Delade hjärta även fast Micha blev ledsen över detta. Nu är det dags för nyare minnen och upptåg.

Här är hon tillfixad och på sitt bästa humör. Redo för en galen kväll med en del dricka och galna upptåg. Den här kvällen kommer jag ihåg som om det var igår. Du och jag skulle iväg och möta upp David, Chrippa och Patrik på Sense. Eftersom det var så lång kö skulle David och Chrippa komma ut och hämta oss. De kom ut och vi gick in. Det var en rolig kväll och du och david bråkade en del om att Patriks lumpen kompis skulle ragga på dig eller du på honom eller hur det nu var men både du och jag vet hur det egentligen var. Den här kvällen är jag glad att du fanns vid min sida och gjorde den till en av de minnesvärda kvällarna i mitt liv.


Som de flesta vet som känner Sara så tycker hon om bacardi breezer. Det som händer när hon dricker denna röda dryck är att det ser ut som hon har druckit minst 10 stycken efter endast 1. Här är hon under vår härliga semester på Mallorca. Vi bokade en sista minuten och drog iväg från en tråkig höst. Den här är från första kvällen vi var där, vi vaknade upp rätt sent och sprang iväg och köpte lite bacardi breezer för att värma upp inför att gå ut och festa. Sötaste Sara som blir helt röd i hela munnen.


Efter en och en annan bacardi breezer, drink och annat i alkoholväg såg det ut såhär när vi skulle posera i spegeln inne på toaletten. Den här kvällen var vi tvungna att hälla ut drinkar för att vi inte ville dricka något mer men vi kom på att inne på toaletten kunde vi hälla ut drinkarna men tyvärr fungerade inte detta så bra eftersom vi fick nya men efter ett tag kom vi på att vi fick spara lite i glaset så fick vi inget mer. Den här semestern kommer jag aldrig att glömma och alla de saker som vi gjorde och som faktiskt hände. Tvillingar, diabetes bruden, kissnödigheten och att vi faktiskt höll på att bli utslängda från hotellet.


En annan minnesvärd sak som du och jag har gjort är att vi åkte till Amsterdam för att fira Queensday. Det känns som om vi verkligen behövde den här semestern och åka iväg tillsammans. Den här dagen kommer jag heller aldrig glömma, vi spetsade våra redbull-vodka drinkar med vodka. Den här dagen var en av de dagarna som jag uppskattat att du finns i mitt liv.


Den här kvällen när vi skulle gå in på den fina klubben när jag blev rädd för att de började rota runt i mina fickor efter vem vet vad, antagligen vapen eller knark. När jag blev nervös och du fanns där och lugnade ner mig. Den sista kvällen i Amsterdam, efter vi hade lagat mat åt holländarna och ställt in oss på att festa den sista kvällen, 5 kvällen i rad. Du välte bordet med alla glas och allt flög i golvet och jag skyllde på Jeroen eftersom han hade sin fot på bordet.

Söta, rara, underbara, oskuldsfulla Sara. Snart åker du till Sunny Beach igen och jag hoppas att du får det riktigt riktigt bra där! Fast ärlig talat så vet jag att du kommer att få det bra. Du kommer komma bort från allt och få en paus som jag vet att du behöver. Jag kommer att sakna dig och det kommer kännas tomt utan dig här hemma. Älskar dig!


Vem vet, kanske står jag där på gatan och överraskar dig en till gång, som förra året. Det var roligt att du blev så glad att vi kom ner till dig och fällde några tårar precis som jag blev när du kom hem från Sunny förra året.

Så, lova att du har det roligt och festar åt mig också. Du vet att jag kommer att finnas kvar här när du kommer hem och att jag kommer att sakna dig och du måste höra av dig och berätta hur allt går med jobb, boende och allt annat! Älskar dig!

Du kommer alltid att vara min vän, du vet för mycket.


bio

Idag var jag Nina och Sara och såg Baksmällan, det var nog bland de bästa filmerna jag har sett på länge. Jag skrattade konstant genom hela filmen och efter jag hade sett den fylldes jag av en otrolig lust att festa och ha roligt samtidigt som jag kanske skulle kunna skippa en del grejer i filmen men hur som helst så var den en av de bästa filmerna jag har sett så alla som inte har varit och sett den, ni MÅSTE se den snarast!

trött

Känner mig trött efter tentor och plugg för att sedan jobba 8 dagar men den här helgen är jag ledig och äntligen ska jag få vara lite ledig. Känns som om jag verkligen behöver den här helgen ledigt och förhoppningsvis så kommer det bli en rolig kväll imorgon men jag vågar inte fövänta mig för mycket för det kan bli som det har blivit många gånger förut, det vill säga bråk och tråkigheter.

Är så trött på allt bråk, kan inte alla bara vara vänner och sluta tjaffsa? Varför kan man inte bara dra ett streck över allt och istället försöka ge positiv energi, visst kanske jag inte heller alltid gör det och det kanske känns som om vissa tycker att det är så väldigt ofta men ärlig talat så vet jag snart inte ut eller in när det kommer till all den här negativiteten och alla tråkigheter, vill ha kul. Vill vara positiv och känna en positiv energi.

Det känns tråkigt. Jag känner inte att det jag vill göra är att gå ut och supa mig stupfull dagen innan jag ska jobba eftersom jag mår så jävla dåligt dagen efter, med betoning på dåligt. Jag orkar inte spy om jag ska upp och jobba för att sedan spy på jobbet och så vidare, helt enkelt inte värt att gå ut och supa men det känns också tråkigt att missa när andra går ut men det är mitt eget val att jobba så det finns helt enkelt inte så mycket att göra åt den saken.

Hur som helst måste spiralen vändas och allt måste gå uppåt igen så att alla blir glada och alla känner att det är bra och trivs med sig själva och de andra.


RSS 2.0