kaos i trafiken

Efter att ha stått och väntat i nästan en timma på bussen känner jag att det inte är någon mening att åka till skolan idag. Jag tittade på sl.se innan jag gick ut till bussen och då stod det inget om att det skulle vara försenat. Nu när jag har kommit in igen och är en isbit kollar jag på sl.se igen och möts av detta: 

Blåbuss 176, 177 : Förseningar
Förseningar på som mest 60 minuter för blåbuss 176 och 177 på grund av spårhinder.
Förseningarna beräknas pågå till cirka kl 12:31.

Inskrivet: 2010-02-22 11:33

Alltså har de skrivit om förseningarna efter att jag redan gått ut till bussen. Plus att det tog cirka 2 timmar för Sara att ta sig till Solna.
Tur att jag inte väntade längre.

äckligt

Idag när jag och en vän var på stan passerade vi en gubbe i en gång mellan två hus. Han går helt vanligt och jag tittar på honom varpå han plötsligt håller för ena näsborren och sprutar ut snor. Jag höll på att spy, tycker det är så äckligt! 

.

Hur ska man våga chansa när man aldrig har haft någon tur?


en dag som denna..

Tänker jag på honom och dum som jag är så läser jag saker från förr. Det var mysigt att träffa honom då och ja, det skulle vara han och jag men som tur är det över nu.

varför?

Jag blir lika chockad varje gång han hör av sig och frågar hur det är med mig. Efter att inte ha hörts så här mycket sedan flera år tillbaka. Varför nu? Vad är annorlunda nu mot för cirka 4-5 år sedan? Misstolka mig inte, jag är glad att han försöker, bättre nu än aldrig!

tjejer och killar

Varför anses det som något bra att killar har haft många sexpartners och inte när tjejer har haft det? Varför ska det vara så olika mellan tjejer och killar?

kärlek

Idag har jag haft en diskussion om kärlek. Det fick mig att tänka efter.

Jag skrev med en kille på msn som jag inte har pratat med på riktigt länge och han träffar någon tjej nu som han gillar men så gick diskussionen vidare till om han var kär eller inte och hur man vet att man är kär. Jag tycker att man vet när man är kär. För mig är kärlek när det pirrar i magen och genom att bara tänka på personen så känner man sig glad. Detta kanske är att vara nykär men även efter ett tag tycker jag att man ska känna något mer än att bara vara med en person för att det ger någon form av trygghet och man inte är ensam. Visst finns det upp och nedgångar i förhållanden men även om man är nykär eller inte så ska man trivas med personen.

Han fick mig att tänka efter eftersom han påstod att det nog är många som är tillsammans med någon på grund av trygghet och endast för att de inte vill vara ensamma. Det är inte så farligt att vara ensam tycker jag.

Passande såhär på alla hjärtans dag..

så förlorar dif

Känner mig lite besviken på att vi förlorade, skit också!


plugg plugg och plugg

Just nu är det en hel del att göra i skolan. Orkar inte plugga men det är inte så mycket till val, är bara att göra.

ute efter?

Jag förstår inte varför du vill träffa mig nu. Det var länge sedan vi träffades. Förstår inte heller om det är för att vi ska vara vänner eller om det är så att du vill något annat. Jag börjar fundera på att träffa dig bara för att jag är nyfiken på vad du egentligen är ute efter..


too little too late

Come with me
Stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say

You take my hand
And you say you've changed
But boy you know your begging don't fool me
Because to you it's just a game

You know it's just too little too late

boys

Jag förstår mig inte på killar ibland. Om man säger till någon att den börjar bli för påträngande och borde ta ett steg tillbaka, varför fortsätter man då i samma utsträckning som innan? Förstår inte eftersom det blir jobbigt och man inte vill träffa personen när den är påträngande.

men..
boys will be boys  

plugga, plugga och plugga

Den här veckan har det varit väldigt mycket plugg men jag har även jobbat vilket har varit ansträngande. Åka från skolan direkt till jobbet och sitta där i ett antal timmar. Jag tycker att det kan vara skönt att ha lite att göra ibland för att dagarna går fortare och det känns som om man gör något vettigt. Jag är inte missnöjd med situationen utan menar bara att det kan vara ansträngande att komma hem vid cirka 20.30 och ha varit i skolan sedan 9. Igår var det lite fritid i form av att gå på bio och se "Snabba Cash" med Sara. Tyckte att filmen var bra men jag har inte läst boken så jag har inget att jämföra med.

Känner mig nöjd med den här veckan. Den har varit fullspäckad med diverse olika saker men i stor del av skola. Hoppas att vår rapport blir bra nu bara!


på olika nivåer

Jag insåg just på hur olika nivåer jag och de flesta vännerna jag har är. Visst har jag tänkt på det förut men nu börjar det bli verkligt. Jag blir klar med min utbildning nu till sommaren och då vill jag uppleva saker. Jobba under sommaren och därefter skulle jag vilja vara borta under vintern. De flesta kommer antagligen att börja plugga och har redan varit bortresta och upplevt olika saker.

Det som kan bli lite jobbigt är att jag också vill göra saker men inte kan. Eftersom jag har gjort mitt val att studera och tänker fullfölja det nu eftersom jag har inställningen att det sker nu eller aldrig.

Jag undrar över framtiden men jag vill samtidigt inte lägga ner för mycket tankar på den för att kunna leva här och nu. Det jag känner att jag vill göra nu borde jag göra, med vissa begränsningar eftersom jag har flera mål i livet.

ja..

Nu är det ju så att det har hänt rätt så mycket sedan jag skrev sist. Jag har jobbat, pluggat, varit i Vemdalen och mer därtill. En hel del har hänt och jag har haft det roligt. Får försöka skriva lite oftare så blir det lättare att komma ihåg.

RSS 2.0