I will always be your soldier



You know too much! <3

.

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

förvirrad

Känner mig en aning förvirrad efter igår när jag träffade honom. På vägen mot tunnelbanan började tankarna snurra omkring. Tankar såsom om han ville träffa mig för att hon skulle bry sig, eller om det var så att han ville träffa mig. Var det för att få en reaktion från henne? Jag önskar att hon inte hade funnits med i bilden så att jag inte hade tänkt dessa tankar. Var dock roligt att träffa honom.

en känsla av rätt och fel

Hur kan man ha en känsla av att något är bra samtidigt som det kan kännas så fel?

Ibland känns det som om det sitter en djävul och en ängel på varsin axel och säger åt en vad man ska göra och inte och det känns svårt att bestämma sig för vad som är rätt och fel. Om man ska tänka med hjärtat eller hjärnan.

Det kan ringa varningsklockor och ändå kan det kännas bra. Hur kommer det sig?

gräns

Finns det en gräns för hur en mycket någon annan kan skada en och hur mycket man kan göra mot någon annan människa? Och om det nu finns en gräns, var går den?

hmm

Ibland önskar jag att jag hade fotografiskt minne. Tänk vad skönt att inte behöva kämpa så mycket inför en tenta, det skulle vara underbart. Ibland när jag läser så kan jag komma på att mina tankar har flugit iväg till något helt annat, tänk om man skulle kunna stänga av tankarna, bara för en liten stund.  

if we ever meet again


Do you come here much? I swear I've seen your face before,
Hope you don't see me blush but I cant help but want you more more,
Baby tell me what's your story I ain't shy don't you worry,
I'm flirting with my eyes, wanna leave with you tonight,
So do you come here much?
I've gotta see your face some more, some more coz baby I

I'll never be the same if we ever meet again,
Won't let you get away if we ever meet again,
This freefall's got me sold kiss me all night don't ever let me go,
Ill never be the same if we ever meet again

.

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face


london

Jag längtar riktigt mycket till London. Det kommer bli riktigt skönt att komma iväg och göra uppsatsen där och få en utmaning jämfört med att skriva om något i Stockholm som det annars ofta är. Det kommer bli både nytta och nöje och jag längtar riktigt mycket! Om cirka en månad bär det av med Lindis till London.

ångest

Det är för mycket att tänka på och för mycket som ska göras och vara gjort. Just nu gäller det bara att försöka ta en sak i taget och se till att göra det bästa av situationen.


dålig

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera och så händer det plötsligt så mycket att jag inte riktigt hinner med att skriva något. Hur som åkte jag och mina vapendragare Linda och Sara till sälen för att hälsa på Adina och hade hur underbart som helst. Nu är det home sweet home och tillbaka till verkligheten.

RSS 2.0