samhörighet?

Varför stör man sig alltid lite extra på vissa personer? Det kan vara så att du ser en person och den triggar igång dig så att du känner dig obekväm med honom eller henne och känner att du inte vill vara i den personens närhet. Det kan vara en kund på jobbet (som du måste vara trevlig mot) eller kanske någon bekant som du råkar stöta på.

Det finns många människor som du inte kan spegla dig själv genom, det vill säga någon som du inte kan känna en samhörighet till och som du anser kan få dig själv att utvecklas. Men sedan finns det också de människor som är just så.

Andra gånger tror jag också att det kan vara plus och minus som vill höra ihop på något vis. Antingen ska man vara lika eller så ska man vara som plus och minus men ändå känna en samhörighet med varandra.

Jag tror på att man behöver en samhörighet för att fungera med varandra. Något som man tycker och tänker likadant om, tror inte att vänskap, kärlek, hat, glädje eller någon sorts relation/situation bygger på något annat än socialt handlande och hur andra människor ser på dig eller sig själva.

Den personen du tycker illa om kan bero på att den inte har rätt normer och värderingar, kroppsform eller kön. Man måste tänka på att allting man gör kommunicerar ett budskap till andra, även om man inte tänker så är det faktiskt så varje gång man klär på sig eller kanske tränar.

måndag

Idag är det en vanlig måndag då man är seg efter helgen med fest kombinerat med jobb. Dagen började med att Linda sa att hon hade försovit sig men hon skojade bara med mig som tur var. I skolan hade vi möte med vår grupp och efter det började föreläsningen som blev avbryten av att brandlarmet i skolan gick så alla fick utrymma Södertörns högskola men efter en stund fick vi gå in igen och fortsätta lektionen. Efter skolan åkte jag och Linda in till stan och gjorde diverse saker innan det var dags för möte med studentföreningen på Friday's.

Jag blev såklart lite nervös över att träffa på Mr Big där eftersom han jobbar där och sist jag var på Friday's så träffade jag på honom och det blev ganska konstigt och så vidare. Jag var lättad när jag upptäckte att han inte var där. Något som känns lite konstigt är att det går reklam på Spotify för hans band. Han är lite här och där och just där man inte förväntar sig att träffa på honom så dyker han upp på ett eller annat vis.


Nu är jag hemma och känner mig väldigt sugen på att festa som om det inte fanns någon morgondag men jag sparar mig till helgen då jag ska åka ner till Norrköping och hälsa på mor samt festa lite med Lovisa.  

Over and out


veckan..

Den här veckan tog första momenten i Sociologi A slut och moment två började. För att fira att moment ett tog slut så drack jag och Linda lite (kanske för mycket för att kalla det lite). Sara kom och gjorde mig och Linda sällskap och vi körde en del Sing Star och drack lite till. 

På fredagen var det Sing Star och alkohol igen och på lördagen klockan 10 ringde Sara och väckte mig eftersom en som skulle ha jobbat inte hade dyktt upp så jag gick upp och slängde på mig kläder för att åka och jobba. När jag och Sara hade jobbat klart och ätit middag åkte vi in till stan och mötte upp Sofie, Linn, Weronika och deras vän Roberta. Vi gick till underbara bar och drack lite. Sedan tog jag och Sara 1:20 bussen hem och när jag la mig i sängen var klockan över 2 och jag skulle upp vid 6 så idag är jag ganska så trött.

Jag är lite besviken över killarna igår, såg några snygga men inte allt för många.


Söt men sorglig

Hittade den på Saras blogg som hade tagit den från Linns blogg. Så söt men sorglig.






nöjd?

Varför är det alltid så att man vill ha det man inte kan få? Och om man får det som man inte kan få så vill man inte ha det längre?

Jag tycker alltid att det är så när det kommer till killar. Om någon är tillgänglig så vill jag inte ha honom. Det är inge roligt när det är för lätt. Exempel Mr C vet jag att jag kan ringa och träffa några gånger sedan har jag honom igen, det har skett förut och kan hur lätt som helst hända igen. Det är inte lika roligt då. Sedan finns det killar som man inte vet var man har exempelvis Mr P nr 2 (kanske får byta namn på honom till Mr B). Då blir det mycket roligare och man får kämpa lite. Fast det kan ju bli jobbigt om killen är jobbigt svår så man istället inte orkar kämpa.

Finns det något mer skrämmande än när killar blir kära i en som man inte själv är kär i och så ska man försöka nobba dem på något fint vis men det går inte. Man kan alltid försöka lägga över det på någon annan men det fungerar fortfarande inte så. Det är ditt val och du måste fortfarande säga det till den andra personen. Det har hänt många gånger att man har killkompisar som man kommer bra överens med och allting är jättebra men helt plötsligt så kommer den skrämmande meningen: jag är kär i dig.

Slutsatsen är i alla fall att man kanske aldrig kan bli nöjd? Eller så får man helt enkelt leva med att vara nöjd fast man egentligen inte är det.


Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund.

Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig

alkohol, båt och utgång

I fredags stod jag och väntade på tunnelbanan för att åka hem till Leo och skriva lite på arbetet som ska vara klart tills imorgon(måndag). Vem kommer, om inte bussragget? Så börjar han fråga mig varför jag inte har svarat på hans sms och så vidare. Senast jag fick sms av honom skrev han lever du.. så jag tror att han kan ha fattat vinken nu, kanske.

Igår skulle vi fira Angelicas födelsedag, detta genom att åka med Eckerö Linjen och gå ut. Vi drack en hel del på båten och det var dans och ännu mer alkohol. Det var en hel del body-shots, det vill säga man lägger salt på bröstet sedan har man citronen i munnen så sker allt som när man tar en vanlig tequila fast på någon annan.

När vi kom in till stan igen var alla lite hungriga så vi åt lite och skulle fortsätta ut. Vi mötte upp Linn och hennes arbetskamrat och drack ännu mer. När vi är ute på stället hittar Angelica en snubbe som hon helt plötsligt skulle få mig att dansa med. Jag dansade en del med honom.

Han följde med mig till tunnelbanan. Sedan visade det sig att tunnelbanan blev inställd så jag satt på centralen i typ en timma för att sedan äntligen komma på en tunnelbana och börja röra mig hem. I alvik springer Berge och Filip på så jag fick sällskap från Alvik och hem. Eftersom tunnelbanan innan blev inställd missade vi bussen så vi fick hänga i Brommaplan i 50 minuter så då gick vi till OKQ8 och det var inte han som jobbade igår.


Over and out


gott&blandat

Bussragget hörde av sig igår (söndag) igen! Han skrev: Tja! Fika? Även denna gång svarade jag inte och jag tycker att han borde ha fattat vinken utan att jag ska behöva säga något till honom.

Igår efter jobbet var det middag och väldigt god tårta hos Angelica för att sedan åka vidare till Älvsjö där vi skulle gå och dricka med några från hennes jobb. När vi kommer dit visar det sig att det är en kille där som jag har jobbat med. En trevlig kväll fast jag råkade spana på en kille så han trodde att jag var lite intresserad för ett slag och det blev lite pinsamt. Så kom det några äldre män som ville hitta sig en tjej för kvällen så vi skickade dem till Golden hits. Sedan började vi röra oss hem och på vägen hem messade jag lite med Mr P och Mr G, lite mer flörtigt med Mr P.

Idag hörde Mr P av sig och igen, så berättade han att han ska vara ute i fält i 9 dagar så nu blir det lite lugnt på den fronten (ja en till kille som gör lumpen) vet inte om jag har en liten grej för killar som gör/har gjort lumpen, kan vara så.

bye 

veckan som varit

I onsdags efter jobbet åkte jag och Sofie hem till henne och delade på en flaska vin och efter det var det dags att åka hem och fasa för att träffa på bussragget men det gjorde jag inte så det var skönt!

Sedan var det torsdag och jag var fri från skolan så jag tittade på One tree hill, Gossip girl och Chuck men sedan var jag uttråkad och åkte hem till Sofie igen för att göra pizza och mysa. Vi såg på Hostel 2 som var nästan precis som ettan. Än en gång var jag tvungen att fasa för att åka hem och träffa på honom men det gjorde jag inte denna dag heller.

Fredagen bestod av att Nina och Angelica kom hem till oss och Angelica, Sara och jag delade på en dunk vin, åt kina, kollade på Sex and the city och sedan började vi köra Sing star. Sedan åkte de hem och vi gick och la oss.

På lördagen när jag vaknade var jag så törstig som jag nog aldrig har varit innan, vaknade upp och svepte en vattenflaska. Det var sedan dags att gå upp för att åka till backen och jobba. Såklart åkte jag med den "heta unga busschaffören" och det blev lite konstig då han satt och tittade i spegeln på mig och jag inte visste riktigt var jag skulle titta. Efter jobbet blev det en lugn kväll. 

Imorse när jag vaknade hade jag fått 3 sms, ett var från fulla Linnsan som var ute och partade. Sedan svarade jag på de andra två och sedan får jag ett samtal av Mr G som har varit ute och festat och fortfarande uppe konstigt nog. Så han fick hålla mig sällskap medan jag gjorde mig klar för att gå till jobbet. Det sista var från Mr P och han ville bara meddela mig att han hade ett annat nummer tills han får sitt gamla nummer tillbaka.

Nu sitter jag på jobbet och inväntar att det ska komma lite folk som kan underhålla mig. Nu är det klart att jag ska åka till mamma den 27 februari till 1 mars och jag ser fram emot det! Får se om jag träffar Mr P då, det finns en chans att det blir så.

Over and out


en förvirrande kille igen

By the way Mr A skrev ett sms till mig om att han hade kommit vidare i uttagningen till skolan. Jag svarade inte. Förstår inte riktigt varför han gör det eftersom det är över nu for real. Han har ju till och med gått och blivit tillsammans med henne så varför ska han skicka sms till mig? Tror han att om han kommer in så ska han kunna umgås med mig i Stockholm? Hänger inte alls med vad är det han vill ha ut av mig? Är det någon jag verkligen inte förstår mig på så är det just honom.

mysigt

Jag tillbringade tisdagen till onsdagen med Lovisa, vi delade på en flaska vin och åt gott. Vi körde våghals (det finns sanning och konsekvens) vi körde bara med sanning och det kom upp pinsamma och roliga hemligheter fast det mesta visste vi ju redan men det blev många roliga samtalsämnen om såväl sex, killar osv. Vi bestämde också när vi ska åka ner och göra Norrköping osäkert igen. Det blir helgen vecka 9. Är sjukt taggad! Jag vet inte om jag kanske har åkt på att gå på en dejt då också. Det återstår och se men hur som så är det Lo och jag som ska ut och skaka våra rumor med inställningen mer än halva inne!  Det är ett internt skämt sedan vi var i Norrköping för typ ett år sedan så ta det inte fel.

uppdatering om bussragget

Bussragget har försökt höra av sig och frågat om jag vill ta en öl med honom. Jag har inte svarat och han skickade i tisdags ett sms till där han skrev lever du... Tror att han kanske är lite grinig på mig men det gör inget. Det som är lite jobbigare är om jag träffar på honom på bussen igen för då vet jag inte riktigt vad jag ska säga. När jag åkte hem från Sara i söndags så var jag tvungen att gömma mig lite på bussen för att förhoppningsvis inte synas om han skulle dyka upp på bussen. Som tur var gjorde han inte det och jag kunde fortsätta lyssna på musik och åka hem i lugn och ro.

måndag

I måndags var vi på bio och såg Valkyria och efter det så var det ingen som var sugen på att dricka något så ringde Linda och så snackade vi lite och kom fram till att jag skulle åka hem till henne och att vi skulle dela på en flaska vin. Klockan blev mer och mer och det började bli dags att åka hem så jag tog bussen från henne och hann precis med tunnelbanan i Vällningby men detta resulterade i att jag var framme i Brommaplan 55 minuter innan bussen skulle gå och eftersom det var kallt så gick jag bort till macken för att köpa en te. När jag har beställt och samtidigt som jag pratar med Linda i telefonen så bjuder han som jobbar där in mig på macken (det är bara en nattlucka där på kvällen). Jag går in och får stå där med alla paketen och han är trevlig och lite flörtig. Medan han tar en kund så höjer jag rösten och sägen att jag måste gå nu till honom så han kikar in i postrummet och säger hej då sedan går jag..

Ännu en gång har det hänt mig något som inte verkar hända någon av mina vänner och jag undrar varför det händer just mig?

Min och Mickans underbara tid tillsammans

Nu sitter vi här med våra vinglas och snackar om halvgamla minnen, för så länge rhar vi ju kanske inte känt varandra ändå. Men när vi väl sitter här och pratar så tänke jag att jag skulle dela med mig till er, några av våra finest moments ;)
Som ni alla vet så gillar Mickan sina killar, eller snarare det är de som gillar vår lilla Mickis ;) Life goes on dudes, eller som Sofie skulle ha sagt Get over yourself! Lyckligtvis har Mickan alltid tid för oss, och killar är bara ett tidsfördriv, eller som jag skulle säga en leksak.. never mind.
Hoppas ni tycker om min fina samling av bilder och ni ska veta att det finns mer där de kom ifrån. :D

Enjoy!



xoxo
you know you love me

attraktion

Varför är det så att man är attraherad av vissa personer och inte andra? Det finns snygga killar men man känner inget mer än att han är snygg medan det finns killar som man bara dras till, exempelvis när man är ute så kan man märka att det är någon som blicken dras till och man märker att han  tittar tillbaka och det finns något mer där, attraktion. 

När vi var ute en gång så var det extremt, vi fick ögonkontakt flera gånger under kvällen när han var på samma ställe kände jag det på mig.  Vi hade gått dit med några killar som vi träffade på Vapiano och vi dansade lite med en av killarna som vi kom dit med och jag stod och spanade på honom och han på mig men men tanken på Mr A ringde fortfarande i mitt huvud. Sedan gick vi på toaletten och passerade honom och han tog tag i min hand men jag skyndade iväg till toaletten med tjejerna. När vi kom tillbaka så var han inte där längre..

Undrar vad som var speciellt med honom och varför jag drogs till just honom..

jobb, jobb och fest..

I fredags var jag tvungen att plugga eftersom jag har en bok att läsa och skriva om tills på tisdag och jag har ju inte riktigt kommit så långt som jag borde och var ganska sliten. Det blev att dricka i tisdags och även i onsdags, i tisdags med Linda och hennes kompanjoner och sedan på onsdagen med Linn, Wirre, Sara, Filip och Angelica med flera. På onsdagen mötte vi upp lite annat folk, Rickard, folk från hans jobb och Dannyboy då. Jag gick hem rätt tidigt för att hinna med sista bussen hem men det var en bra kväll. Ett stort plus var också att jag inte träffade på bussragget på vägen hem. Jag är lite orolig att jag ska göra det nu eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska säga när han har hört av sig och så.

Igår när jag kom hem från jobbet så började vi köra Sing star och dricka lite vin för att sedan åka in till Vapiano och dricka mer vin med Linn, Sara och Sofie och komma hem sent (igen) och gå upp vid 6. Så nu är jag med andra ord mer sliten än jag var i fredags. Hoppas på en dag med mycket fart så att jag håller mig vaken.

RSS 2.0