hår..

Jag har kommit fram till att jag måste klippa mig för att jag har fått FÖR LÅNGT hår. När jag tittade på bilder här om dagen så kom jag fram till att jag passar bättre med lite kortare hår och att så fort jag har fått pengar måste jag klippa mig och snygga till mig igen, det här fungerar inte!

när jag tänker tillbaka på dig..

När jag tänker tillbaka på när jag var yngre och jag träffade dig och de saker vi gjorde då, de sakerna vi sa, hur vi var och hur vi såg ut kommer en känsla av att vara kär. En lycka över att jag faktiskt träffade dig, att jag var den du ville ha och du var den jag ville ha, på riktigt! Den riktiga kärleken med fjärilar i magen, när jag var så ung, sedan dess har inte den känslan kommit tillbaka med någon, inte på samma sätt och det finns fortfarande en känsla kvar när jag tänker tillbaka på det som hände där och då.

Du är oförstörd för mig, du har inte sagt eller gjort något fel, det som hände var att jag ville vara med dig och du med mig och vi fick en kort tid tillsammans innan den tyvärr tog slut. Du finns fortfarande kvar i mina tankar och du kommer nog finnas kvar här ett tag till eftersom du har funnit här i ett antal år.

Jag måste träffa dig igen, då kanske jag inte behöver gå och sakna dig och det du var och fortfarande är.


just nu..

Just nu har jag väldigt blandade känslor. Känner mig bitter, glad och taggad på samma gång. Hur kommer det sig?

Jo för jag är bitter över tentan jag har om en vecka som det känns som jag inte har en chans att klara. Glad över att du och jag brukar skriva med varandra och glad över att vi pratar minnen och att du finns där nu när min dag känns jobbig och svår. Taggad känner jag mig för att jag är sugen på att festa, träffa människor och ha roligt, känns som om fredagen var länge sedan.

en lösning

Det här känns oerhört jobbigt och jag vet inte hur jag ska kunna lösa den här situationen, det handlar inte bara om att göra eller inte göra. Det handlar om mig och vem jag är och var jag står. Jag har tänkt tanken att försöka ignorera men det går inte det heller, det här är en stor del som jag inte har en lösning på eller vet hur jag ska gå vidare för att klara.

RSS 2.0