sommar

Varför känns allt så mycket lättare när det blir sommar och värme igen? Väldigt skönt efter en deppig och tråkig vinter. Alla blir så mycket gladare och är ute i solen och njuter av livet. Life is good sometimes!

födelsedag

Idag fyller jag och Sofie år. Grattis Soffsan!  

nykter lördag

Vad gör man en nykter lördag? Det händer inte allt för ofta att jag är nykter en hel helg när jag är ledig hela helgen förutom om jag ska jobba. Jag och Sara tittade på en film som heter 28 dagar. Den handlar om en tjej som är alkoholist och stjäl en limousin för att sedan krascha med den och hamna på ett behandlingshem. Efter att ha tittat på den filmen känns det bra att vara nykter idag och som om man borde dricka mindre i allmänhet. Jag och Sara pratade om att ha en nykter månad men det blir svårt med födelsedag, Paris och Sunny Beach inplanerat.


födelsedag

Om en vecka fyller jag år. Jag tycker att det är jobbigt att fylla år. Det som är jobbigt exempelvis att det antingen ska hända något eller att man ska önska sig något. Det är inte så att jag har ångest över att bli äldre, det är inte så farligt att bli äldre men just stressen och pressen över att det ska vara en speciell dag. Jag tror att jag struntar i att fylla 22.


london

Skönt att komma iväg till London ett tag. Det kan göra så mycket att komma iväg, även om det bara är över helgen. Synd att man måste komma hem igen. Underbar resa i alla fall!


RSS 2.0