back in the days :)


onsdag

Förra onsdagen såg ut såhär:

Det var en riktigt rolig onsdag :)

kan vara så att jag har änglavakt

För andra gången i mitt liv har jag varit med om en bussolycka. Förra gången detta hände körde bussen av vägen och ner i ett dike, då på grund av att det var halt.

Den här gången hände något som inte får hända, innan stationen där jag ska gå av börjar det vibrera en del i bussen och plötsligt faller bakhjulet av och bussen börjar kränga mot planket men busschaffören lyckas stanna bussen relativt snabbt. Alla går av bussen och börjar att gå, det är massor av rök och när jag kommer framför bussen ser jag att däcket ligger på andra sidan vägen där bilar har stannat. Jag sa till chaffören men han är upptagen med att ringa och springa omkring och alla andra bara går, sedan börjar jag inse att okej, det här kunde ha gått riktigt illa om vi hade åkt lite längre och börjar gå.

Med tanke på att detta nu har hänt mig två gånger och jag har överlevt båda gångerna utan några skador och endast blivit extremt chockad när det hänt så tror jag att jag har änglavakt.

lördag kväll/natt

Jag var på hockey första delen av kvällen och hade riktigt trevligt. Efter det åkte hem, sedan in till stan och träffade Linda, vi hade en riktigt trevlig kväll. Vi träffade riktigt trevliga människor och hade kul. Är riktigt nöjd över kvällen!


städa och finna något som man glömt

När jag städar och fixar i mitt rum hittade jag min bibel från när jag konfirmerade mig, där människor som jag var på läger med har skrivit.

Ett meddelande som en person har skrivit lyder:
Hej Mickan
Du är den sötaste, goaste, kramigaste och roligaste. Du tar dig alltid tid att lyssna på vad jag säger. Jag kan redan nu säga att du är min drömtjej. Puss

Lite roligt, var 15 år och tydligen hans drömtjej.


you had me at hello

What have I gotten into this time around
I know that I had sworn I'd never trust anyone again but I didn't have to

You had me at hello.

ikväll

Just ikväll vill jag verkligen ha någon att gosa med, någon som kan krama mig och säga att allt kommer att bli bra, det kommer att lösa sig.

framåt

"Jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är"



Den här stycket ur den här låten kan beskriva mig väldigt bra ibland. Det finns så mycket som gör att jag har svårt att tänka på framtiden, det har funnits tider då jag inte har kunnat tänka på framtiden. Därför blir jag ofta väldigt rädd för att tänka på framtiden. Samtidigt som jag måste tänka på framtiden för att jag vill ut i världen och uppleva saker, innan det är försent. En annan tanke som jag har är om jag någonsin kommer säga rakt ut till dig hur jag känner och tänker, det är en balansgång mellan att du ska strunta i mig och mina känslor och att du faktiskt skulle bry dig. Jag vet inte om jag kan säga det till dig, jag träffar dig hellre en gång än ingen.


Livet blir vad man gör det till och det är bara man själv som vet vad som gör en själv lycklig

rädd

När jag tänker på lördagen och att träffa dig blir jag nästan rädd. Rädd för om vi fortfarande kan prata med varandra efter allt som har hänt. För hur situationen kommer att bli, att gå på hockey som vi gjorde relativt frekvent en gång i tiden. Du kan göra mig rädd för mig själv, om jag duger. Vilket jag aldrig tidigare har gjort, eftersom det jag gör är fel och det jag känner är fel.

Samtidigt som du säger att du saknar mig vilket jag självklart blir glad att du säger, jag saknar dig som du var förut, innan allt det här började och det som var du försvann.

chockad

Jag har inte hört av dig sedan min födelsedag, då du plötsligt stod utanför huset med en födelsedagspresent. Vi hade inte hörts på väldigt länge innan dess och samma sak var det nu när du hörde av dig. För ungefär ett halvår sedan pratade vi lite med varandra, och nu ringer du och säger att du saknar mig och frågar om jag kan träffa dig i helgen.

Jag blir chockad varje gång du väljer att höra av dig, visst är vi två och telefonen fungerar båda vägarna men jag tycker faktiskt att det hela ligger lite mer på dig, det var du som gjorde mig illa. Du kan fortfarande göra mig illa. Ändå väljer jag att träffa dig. Du om någon borde veta och känna mig.


fastna

När jag tänker på varför jag fastnade för just honom så kan finns det inget specifikt skäl, han var han och jag var jag. Det fanns ingen anledning till att det blev just vi eller varför vi föll för varandra. Det var tur att det blev du och jag och att du var en av de bästa personerna jag någonsin mött, annars skulle jag kanske inte vara där jag är idag och du hjälpte mig verkligen att komma till det jag är idag, tack.

Tack för att du är du och tack för att du hjälpte mig igenom allt!

komma nära

Jag kan känna svårigheter att låta människor komma mig nära, varför ska det vara så? Saker som jag kan hålla hemligt för mig själv och för alla andra som jag egentligen vill reflektera över och att andra ska ha åsikter om men jag väljer att hålla det för mig själv och endast om jag känner att jag verkligen, verkligen vill berätta det för någon berättar jag det. Varför kan det vara så svårt att dela med sig av vad man känner och tycker ibland?


tydligen

Fick höra i helgen att jag verkade vara vild i sängen, hur tar man en sådan sak? Ska jag ta det som något positivt? Kanske borde det, haha


så skön!


11/11

Och eftersom idag inte är en vanlig dag för det är Saras födelsedag, hurra, hurra, hurra så blir det en trevlig middag på Vapiano ikväll med trevligt sällskap. Längtar tills ikväll,  det kommer att bli gott och mysigt och jag hoppas att Sara får världens bästa födelsedag.

grattis saris!

Idag fyller världens bästa sara 21, grattis!

kallt :(

Varför blev det kallt så fort? Känns riktigt tråkigt! Vill tillbaka till sommar och mentaliteten som är när det är sommar. Då är människor ute och det är ljust! Ljuset gör så mycket! Vill att den här perioden ska gå snabbt så att det kan bli vår och man kan vara ute, sitta i någon park och ha picknick, dricka ett glas vin på någon ute servering och att det ska vara ljust!

riktigt bra låt


om

Om imorgon inte fanns, skulle jag ha gjort idag annorlunda då?

Ja det skulle jag. Skulle antagligen inte gjort något av det jag har gjort idag. Det beskriver den här dagen väldigt bra så jag nöjer mig med det.

RSS 2.0