idag

När jag skulle åka hem från jobbet idag fick jag stå och vänta i över 20 min på bussen. Det var väldigt kallt och när det väl kommer en buss är det fel buss, vilket gör att jag måste gå av och byta buss i Brommaplan vilket innebär att resan som skulle ha tagit 30 min istället tog en timma! Inte en av de skönaste dagarna att stå och vänta på bussen så länge. Hoppas på bättre lycka nästa gång!

tiden

Just nu springer tiden iväg och jag hinner inte med. Jag tyckte att det just var början av december, vad hände? helt plötsligt känns allt så när, för nära. Hur ska jag hinna med allting? Nästa vecka åker jag till Norrköping och då är det nästan jul, juldagen och annandagen och innan dess är Linn och Sofies avskedsfest, mycket plugg och idag jobbade jag. Efter jul kommer det också vara högt tempo, det är mycket som måste göras i skolan och snart är det desutom nyår och även Skiweek, vilket jag längtar något enormt till! Hinner helt enkelt inte med nu! Hjälp!

veckan

Den här veckan har varit helt fullproppad med diverse saker att göra, vissa roligare än andra. Skola och jobb är vanliga saker som händer varje vecka. Något som inte händer varje vecka är att gå på Melissa Horn! Hon är riktigt bra och det var flera gången under konserten som mina ögon var tårfyllda och jag fällde någon tår.

Det är nästan lite läskigt om man reflekterar över musikens makt över hur man kan må. Det finns olika musik för olika tillfällen, om vi ska gå ut behöver vi lite uppåt musik, dte finns helt enkelt olika musik för olika tillfällen. Tur att det är vi som styr över musiken och inte musiken som styr över oss, då kanske alla skulle gå omkring och gråta eller helt enkelt med färgglada kläder och helt sönderknarkade.

I fredags var det Grand Tour med studentföreningen och den avslutades på Medis kök och bar med några drinkar och väldigt trevligt sällskap innan vi gick vidare och tittade på idol. Lördagen blev en väldigt mysig dag, först jobba med Lovisa och därefter träffa Sofie för att hitta på diverse roliga saker! Är helt klart nöjd med helgen!

RSS 2.0