dejt?

Ska jag gå på dejt med Mr P nästa helg?

Det var länge sedan jag träffade honom och han ringde mig i fredags och snackade en hel del om att han vill ses och så vidare. Sedan igår när jag skrev lite med honom på MSN så ville han att vi skulle dejta på lördagen så frågan är om jag ska ge mig ut i det träsket med grodor så att jag kan hitta en prins någon gång, om det nu finns någon sådan. Vilket jag känner mig rätt skeptisk till.

faller..

Har en liten fundering över varför allt måste förändras och varför man ständigt längtar bort till annat. Det finns så många vänner som man har haft och förlorat, som man kanske håller på att förlora och inget blir som man har tänkt sig att det ska bli.

Man kanske blir ersatt av någon annan eller helt enkelt bara tappar kontakten, inte har samma intressen längre eller inte kan umgås med flera samtidigt. Ska man då försöka kämpa vidare för att hålla uppe kontakten med någon eller ska man låta det vara och koncentrera sig på att träffa nya och spännande människor?

Varför ska något förändras till något som är sämre? Tänk om allt skulle bli bättre hela tiden, vad skönt det skulle vara. Alla har vi deppiga dagar och dagar då ingenting känns rätt.

Stockholm 02, maj och skymning faller
Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Res med mig
Till ett annat land

För vi faller, faller, faller
Jag faller, faller, faller


bussragget, IGEN!

Jag gick just in på Facebook och så har jag fått en vänförfrågan från vem om inte bussragget? Seriöst, varför?



Göteborg

Jag åkte till Göteborg i fredags. Det blev en helg full med roliga händelser. På fredagen när vi åkte ner så stannade vi för att äta lunch i Mjölby, både jag och Linda beställde en foccacia. Det vi fick vet jag inte om man kan kalla annat än en äcklig macka som hade varit inne i 10 minuter i ugnen plus att jag höll på att hamna i en dispyt med en kvinna i 40-års åldern på systemet. Trots detta så kom vi tillslut fram till Göteborgs vandrarhem som vi skulle bo på.  

På fredagen blev det donken till middag och sedan skulle vi hem till en kompis till Thereses pojkvän, Tommy. Under vår middag så ringder min mobil och det är Mr P som ringer. Han tyckte att det var dags att ses snart. Vi var hos Tommy och förfestade. Under tiden vi är där får jag sms av Mr P nummer 3? Sedan bestämde sig Johan, Simon och Josef för att gå hem. Vi andra skulle gå ut men lyckades matcha samma spårvagn som dem i alla fall. Vi var ute på Gretas och hade det roligt. Det råkade hetta till lite med en viss person. Varför blev fredagen så speciell?

Lördagen vaknade jag upp och var rätt så sliten varpå vi var tvungna att vara utcheckade till klockan 10, eftersom jag och Linda kom hem typ halv 4 så var jag inte allt för pigg. Vi tog en promenad ner till Svenska mässan för att gå på TUR09(turism mässa).  Efter det blev det att vi gick tillbaka för att checka in igen på samma vandrarhem för att sova en stund. Alla vaknar upp och upptäcker att klockan är rätt så mycket och det är dags att äta middag så vi gör oss klara för att gå. Vi äter pasta på ett trevligt fik och sedan går vi till Gothia Towers för att umgås med Jocke och Åland (Fredrik). Vi sitter och skrattar hela kvällen för att sedan gå hem och sova (relativt nyktra).

Idag söndag har vi suttit i bilen hela dagen och som det framgick i tidigare inlägg så har det funit lite saker som har varit jobbiga idag. Dagens höjdpunkt var när vi stannade i Gränna för att köpa polkagrisar och äta på ett mysigt ställe nere vid hamnen.


En riktig kanon helg med studentföreningen! Tack för det alla!

sur..

Det finns en hel del som har gjort mig irriterad idag men också glad fast nu kommer det dåliga. 

1.Folk som hostar på en! Seriöst, håll för munnen och sluta hosta på mig för jag vill inte bli sjuk! Rör inte något som jag ska äta med händerna, vill fortfarande inte bli sjuk!

2. Om jag sitter på bussen och det kommer på någon med barnvagn som jag reser mig för kör över min fot först en gång och så flyttar jag lite och så får mamman med sin barnvagn mer plats och därför får hon för sig att hon ska flytta på sin barnvagn igen och kör på min fot igen, seriöst? Behöver man säga mer?

3. Har suttit i en bil hela dagen och eftersom jag satt i mitten blev det inte så skönt när jag vaknade efter att ha sovit och har ont i hela nacken som har hållt i sig hela dagen.

4. Killar som är killar..

pub-torsdag

I torsdags skulle jag och Sofie dela på två flaskor vin och ha det mysigt. Det resulterade i att Sara kom samt Sofies kusin Sandra. Vilket var roligt eftersom de inte skulle komma från början. Det slutade med att vi drack en flaska vin, en dunk vin och lite vodka. Alla var taggade och Saras vän Hampus kom hem till Sofie.  Han har fortfarande en "thing" för henne märkte jag när han satt och pratade med mig om henne.

En rolig sak som hände denna pub-torsdag var att dagen innan hade jag fått sms av bussragget, igen! Så skrev han: Tja! Vad gör du? Lust att ses... Du får svara på messet och sedan en animerad gubbe. Jag svarade såklart inte men på torsdagen fick Sara för sig att hon skulle ringa till honom för att jag ska bli av med honom. Det gjorde hon. Hon låtsades vara jag och sa att hon var med sina vänner och sin pojkvän. Så nu om jag träffar på honom så har jag pojkvän om det nu hjälper, förhoppningsvis!


yesterday

Igår var jag och fikade med Sofie, Sara och Linn och när vi hade fikat klart skulle vi åka hem till Sofie för att mysa och kolla på film med lite snacks. Sofie behövde handla så vi gick in på Ica för att göra det och mitt i när vi letar efter diverse grejer till Sofies nyttiga matlagning så ser jag att han som jobbar på OKQ8 i Brommaplan står i en av gångarna med två av sina vänner. Jag vänder mig om och går därifrån och Sara och Linn följer efter och fattar inte riktigt vad som har hänt och Sara frågar om det är bussragget. Så jag berättar hur det ligger till och sedan får jag gå runt och akta så jag inte stöter på honom igen.


uppdatering

Uppdatering om bussragget:
Lördag: Han skickar sms; Hej vill du ta en bira eller två med mig ikväll?
Söndag: Han skickar sms; Grattis! Varför vet jag inte.
Måndag: Han skickar inget sms men dock så ringer ett nummer som jag försökte kolla upp på Eniro men som dock inte fanns. Det ringer igen och jag svarar inte. Tror att det var han som ringde. Jag har ju lagt in hans nummer men han ringde från något nummer förut som liknade detta.

Hoppas att han har fattat vinken nu.

helgen

I fredags drack jag, Linn, Sofie och Wirre lite vin hos Sofie. Vi hade mysigt och det var roligt. I lördags åkte jag till Lovisa efter jobbet och vi lagade mat och hade det mysigt tillsammans. Eftersom jag jobbade hela helgen blev det relativt lungt och party-djuren var ute och festade utan mig.

hmm..

Idag skrev jag lite med Mr Big på Facebook. Blev lite chockad över detta:

Åker till Linköping och spelar i helgen sen drar vi till Åre,
Oslo och Karlstad nästa vecka..Men sen är det rätt chill... Du är min kalender.

Jag väljer att tolka det som om vi ska träffas någon gång men jag väljer att inte se det som något mer än så. Eller borde jag kanske det?

Hmm...


för svår?

Det känns som om det kommer bli en seg dag på jobbet med lite folk idag, hoppas dock att det ska bli mycket folk. Det bli ännu en helg med jobb, denna gång från fredag till söndag. Idag åker Sara till Eskilstuna för att hälsa på Sandra vilket jag också skulle ha gjort, om jag inte jobbade hela helgen.

Resan till Göteborg med studentföreningen börjar närma sig och det känns roligt att det bara är den här helgen och nästa kvar sedan åker vi veckan därpå. Vi hade roligt förra året så det blir till att göra en favorit i repris.

Pratade med Lovisa för någon dag sedan och hon hade pratat med Mr J. Han hade tydligen sagt till henne att jag är för svår. Vad han menar är oklart, antingen kan det vara på grund av Lovisa eller så kan det vara på grund av att jag bor i Stockholm? Det känns inte som om jag har spelat svår mot honom eller så men jag kanske har varit det omedvetet? Lite förvirrande.


kärlek?

Jag börjar seriös att tvivla på om det finns kärlek, sådan kärlek som är med i filmer eller låtar. Eller finns det men man har satt upp vissa krav som gör att man inte tillåter sig själv att bli så pass kär?

Killar har sagt att de är kära i mig men så har jag känt att okej, jag tycker om honom men det är inte rätt för jag vill ha mer än så. Det kanske är vid det tillfället man ska slänga sig ut för att då blir man tv-kär?

Eller kan det vara så att vissa människor inte har förmågan att bli kära? Det kanske finns en större mening med det hela?




saknad?

Det kan vara så att jag är ganska negativ just nu och det här är min sista utväg för att slippa plugga men nu vet ni i alla fall.


Varför är det alltid så att man saknar en puzzelbit? Det kan vara att man vill hitta på något speciellt, åka någonstans och så vidare. Fast det är alltid något man vill göra eller saknar. Man är aldrig fullständigt nöjd.

Over and out


bussragget igen..

Idag har jag varit hemma hos Linda och tittat på film. När jag skulle åka hem hoppar jag på bussen och så ser jag att bussragget sitter på bussen så jag slänger mig ner på första bästa säte i hopp om att han inte har sett mig. Han gjorde antagligen inte det eftersom han inte kom fram till mig. Såklart så är det bussbyte och jag möter honom vid dörren så jag kan inte undvika honom. Så lägger han armen runt mig på bussen och jag lutar mig framåt så drar han tag i mig så jag får "vila" på hans axel men jag sätter mig upp igen. När bussen börjar närma sig min station frågar han om han får gå av med mig. Jag försöker säga att det blir längre och att jag bor precis vid busshållplatsen och så vidare men ingenting fungerar så går han av med mig. Han stannar mig på vägen hem och kramar mig och jag försöker slingra mig ur och säga att jag ska hem och sova. Så fortsätter vi gå och han tar mig i handen och sedan stannar han mig igen och försöker kyssa mig och pussar mig på kinderna och jag försöker slingra mig ur så att jag får komma hem. Så sa han att han ville sova med mig och då sa jag NEJ det vill jag inte. "Du är så vacker" Jävligt störande!

Så till slut fick jag komma in och nu är jag mest chockad över vad som hände och tur att det är över.

norrköping

Helgen som har varit, hur ska jag kunna beskriva den? Galen.

Jag åkte tåg ner med Lovisa i fredags och kom ner rätt så sent. Vi skulle föra hemma hos mig så det blev att slänga i sig mat och börja dricka, igen. Sedan bar det av till Palace och vi hade roligt. När vi kom hem till Lovisa där vi skulle sova så hände en märklig sak, Mr J skulle ge mig en t-shirt att sova i och så kysstes vi, helt random. Han var nykter men inte jag. Han ville dessutom att jag skulle sova med honom men det tyckte inte jag eftersom jag skulle sova med Lovisa. Så vi sms;ade och Lovisa somnade.

På lördagen åkte jag till Lovisa för att äta middag med henne och dricka. Sedan bar det av in till stan och Hugo denna kväll. Vi dansade och hade kul och det kändes jävligt skönt att få dissa Jonas samt hängselmannen som de försökte.

Mr J körde hem mig och Lovisa till henne och vi åt gräddpytt och sov. Väldigt skönt att få åka bil hem och bli släppt utanför dörren måste jag säga, båda dagarna dessutom.

Grym helg och det har varit grymt roligt. Nu är det slut på fyra dagars drickande vilket känns en aning skönt eftersom jag är helt slut.


Over and out


RSS 2.0