idag blir det..

HOCKEY! Är riktigt taggad inför kvällens match, och om det är match innebär det såklart att det är dags för öl! Hur kan man vara något annat än taggad?

en bra låt


citat

"Every passing minute is another chance to turn it all around"


älskar, älskar inte

Varför är det inte så lätt som det var när man var yngre, när man satt med en blomma och drog bort bladen och sa älskar, älskar inte och fortsatte tills blommans sista blad?


tänkte sova men..

Just nu känns det inte riktigt bra.

idag kommer att bli en bra dag!

Idag ska jag dricka öl med Linda och gå på hockey. Det ska bli roligt att hitta på något eftersom de senaste dagarna har bestått av att vara hemma, förutom igår då jag var i skolan. Det är roligt när något händer så tack Linda!

försent?

Igår när jag låg i sängen och skulle sova började jag tänka. Det blev för mycket tankar, vilket resulterade i att jag låg och inte kunde sova på flera timmar. Tanken på dig och att jag faktiskt saknar dig. Att jag kan tänka på dig ibland utan att i huvudtaget reflektera över det, över vad jag egentligen tycker och tänker om dig. Jag har tänkt på allt annat förutom vad jag vill och vad jag känner och då är den stora frågan: vad känner och vill jag? Igår när jag kom att tänka på allt det här blev det verkligen för mycket. Det kan tyvärr vara försent att säga som det är.


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


1 år

Jag kommer ihåg, när jag var hos dig. Det är ett år sedan, det var meningen att det skulle bli du och jag, i alla fall då. Det som hände sedan är delvis mitt fel men även ditt, om vi båda hade valt att lägga korten annorlunda hade det kanske inte varit som det är nu.

Det var jobbigt till en början att ta steget och lämna dig, först från stället där du jobbade och därefter orkade jag inte vänta på dig, orkade inte med ditt beteende. Jag gjorde fel som trodde att det inte skulle bli vi.

Jag kommer ihåg när du sa att du inte känt som du kände för mig för någon annan. När du berättade för mig att du skulle åka iväg och jobba, även fast du skulle göra det ville du ha någon form av framtid med mig. Dum som jag var åkte jag och hälsade på dig och trodde på dig när du sa att det skulle vara vi 2009. Det blev det inte.

Nu finns det inget att förklara, du sårade mig.


en deppig dag

Idag är deppig dag, en dag då ingenting känns rätt och jag skulle vilja sjunka under jorden. Dels på grund av att det känns jobbigt att det är ett år sedan det var du och jag.

Det finns även annat som gör att den här dagen är en mindre bra dag, tyvärr måste man såra människor ibland även fast man egentligen inte vill. Ibland kan man själv vara orsaken till att någon oroar sig eller mår dåligt, tyvärr.

Något som är jobbigt är när man själv vet att man är orsaken till att någon mår dåligt, utan att du själv har gjort något för att utsätta den personen. Genom att exempelvis ha haft en tidigare relation till någon och därefter anses som ett hot fast du egentligen inte är det. Då är du den som den nya tjejen inte vill ska umgås med sin pojkvän, fast det en gång var din bästa vän som du har anförtrott dina innersta hemligheter.


RSS 2.0