skägg

Hur tröga kan killar inte vara ibland? Om en kompis säger till killen "hon är inte intresserad av dig" och han inte förstår det efter att kompisen har sagt till. Så att det sedan måste gå till överdrift att man själv ska säga att man inte är intresserad och inte bara en gång (eftersom det kan vara svårt att förstå om man endast säger det en gång) utan flera gånger för att killen ska förstå. Hur svårt är det egentligen att förstå en diss?


stress

Det vore riktigt skönt att kunna stänga av alla tankar ibland, exempelvis nu när det är för mycket att tänka på och allt bara snurrar runt i huvudet och stressen tränger på.


meningslös

Ibland blir jag förvånad över hur meningslös någon annan människa kan få en annan att känna sig. Det kan vara små saker som kan betyda så mycket. Exempelvis när någon man väntar på att den ska höra av sig inte gör det eller när man har gjort något som innebär en ansträngning för en själv och någon annan absolut inte uppskattar det. Det är nästan så att jag blir rädd ibland för hur andra människor kan påverka en.

RSS 2.0