dröm

Jag kom just fram till att det är nu eller aldrig! De drömmar jag har måste jag försöka uppleva så snart som möjligt för drömmarna kan komma att ändras men vissa kan återstå och det kanske inte finns plats för dem senare i livet. Så det gäller att komma på nu vad det finns som jag verkligen vill göra och ha gjort när jag var i 20års åldern.

En av de sakerna som jag vill göra är att åka till USA och jobba där, komma bort från Sveriges kyla och träffa nya människor och upptäcka nya och roliga saker. En annan sak jag skulle vilja göra är att åka till Australien och se alla häftiga djur som finns där. Jag vill resa, inte bara för att komma bort utan för att uppleva och kanske få en utmaning och träffa människor.

sunny

Har Sara lyckats lista ut när jag och Linda kommer eller är det fortfarande lite av en hemlighet exakt vilken dag och tid?  Jag undrar om Sara kommer få rätt den här gången!


var är sommaren?

Vad hände med det varma vädret? Helt plötsligt blev det dåligt väder igen, inte många tillfällen för sol och bad.

Jag och Linda ska så småningom ta oss på ett flygplan till Sunny Beach för att hälsa på Sara, det kommer bli skönt och där kommer det antagligen finnas en hel del soldagar när vi kan ligga på stranden och vid poolen. Det blir lite fest också med två av de bästa flickorna!

Så nu längtar jag efter att komma bort från det här vädret och tillbaka till sommaren och värmen i Sunny Beach med två riktigt bra tjejer som är guld värda!


öppen?

Jag är medveten om att jag inte öppnar mig så lätt och det vet nog alla som känner mig. Visst kan jag babbla om allt möjligt men när det kommer till personliga saker så säger jag helst ingenting. Om jag inte litar på personen till 100 procent, då kan de få veta något personligt. Det finns en del saker som nog nästan ingen vet om mig eller vad det har haft för påverkan eller fortfarande har för påverkan på mig.

Det är precis som om jag är ledsen krävs det mycket för att det ska synas och det är ett fåtal människor som har varit med när "väggen" brister och jag inte kan hålla det inne längre. Det förflutna kommer upp med nya saker som har hänt som berör mig på nytt.

Varför ska det vara så svårt att öppna sig för människor, verkligen fullt ut? Och varför ska man gå omkring och vara rädd för att bli sårad och våga säga det som verkligen är eller som berör en? Känslan av rädsla för att bli sviken eller sårad är större än känslan av att någon ska förstå en och den personen ska känna sig behövd.

Men om man inte ger sig ut och satsar, då kan man inte vinna, våga vinna någons hjärta, någons tillit eller bli anförtrodd något från någon eller kanske en vän.


Så med andra ord gäller det att våga satsa och våga bli bränd, inte en gång, inte två utan så många som det krävs för det som inte dödar en gör en starkare!

dagen som varit..

Just nu känner jag mig lite nere, för en del grejer.

1. Det känns väldigt tomt och ensamt nu när de flesta är borta.
2. Allt skiter sig och du inte bryr dig.
3. Vissa som påverkekar andra att känna och göra som de tycker och tänker.
4. Oron över att resa och någonting ska bli fel.
5. Saknaden av Sara.

Nog med deppigheter..

Positiva saker som har hänt idag.
1. Jag har skrivit med dig på MSN.
2. Jag har skrivit med en kille som jag var kär i när jag gick i 7:an. Väldigt roligt att skriva med honom och få en bild av vad han gör nu för tiden och vad han är för person.  
3. Jag fick SMS av Sara idag.
4. Jag har jobbat vilket har gjort att jag har gjort någonting idag.
5. Tanken på att imorgon är det en ny dag och nya saker kommer att hända.

jag har väntat på ett regn

jag har köpt så kalla saker
jag har gått den kalla gatan ner
nu har jag frusit allt för länge
jag ska inte vara kall nåt mer

har du sett nån i ögonen
jag hittar inte dit
jag kan inte reglerna i spelet
men du får gärna komma hit

nu smakar jag försiktigt
skiljer varmt ifrån kallt
jag måste lära mig från grunden
jag måste omvärdera allt

du är svår att leva utan
jag är svår att leva med

aldrig riktigt slut

Det var jag och fröken Svår, vi skulle hem åt samma håll
det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll
Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken

Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp
Hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp
Men ändå, där vi gick, hon skratta till och prata' på och höll sig vaken

Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut


sunny

Det är en annan rolig sak som har hänt, det är att jag och Linda har bokat en resa till Sunny Beach för hälsa på Sara, sola, bada och festa lite också. Det kommer att bli kanon roligt! Är hur taggad som helst!

götet

Det som har hänt är att min mobil har blivit stulen. Jag beställde ett nytt simkort i samma veva som jag spärrade det gamla så nu har jag en fungerande mobil igen. Det jag har gjort medan jag inte har haft någon mobil är att jag och Nina packade ihop varsin ryggsäck med sovsäckar och kläder för att bege oss mot Göteborg och sova i tält i två regniga nätter. När vi var på väg till campingen började det spöregna och vi var tvugna att sätta upp tältet i regnet och efter detta så var allt blött, verkligen allt. Morgonen därpå gick vi upp för att bege oss mot Liseberg och en hel del köer. Vi åkte många olika karuseller, Nina tvingade upp mig i vissa som jag nog inte skulle ha åkt annars, liksom spökhuset där jag var helt knäpptyst så att Nina frågade mig om jag fortfarande levde. Natten som kom började det regna så mycket att tältet kändes som om det skulle falla in på oss och det läckte in så allt var blött som hade hunnit torka lite. Helt klockren liten tripp till Göteborg och det var roligt trots våra motgångar som vi ändå kunde skratta åt då som nu!

RSS 2.0