jobba

Idag jobbar liksom jag har gjort hela helgen. Idag finns det inga heta män i uniform att spana på som det fanns i torsdags när jag jobbade och även igår. Eftersom det har varit en del viktiga personer här i staden så har poliserna varit överallt och spärrat av gatorna och lyckligtvis här vid mig har det varit väldigt många. Riktigt trevligt att få lite ögongodis när man jobbar.

Jag hade ett par imorse som var riktigt söta, de kom kiosken lite innan 9 och trodde att klockan var lite innan 10 och eftersom vi här i Sverige ställer om klockan och de inte visste det tyckte de att det var roligt att de inte hade fått den informationen och hade haft det svårt att komma upp imorse. Så tänkte de att de skulle gå och ta en kaffe och eftersom det är söndag så är inte så mycket öppet runt den tiden, stackarna. Får gå runt ute i regnet och leta efter ett öppet café. Tur att de inte blev bittra för det! 
 


sentimental

Varför händer vissa saker vissa personer? När det kommer till kärlek blir jag så sentimental även fast det inte handlar om mig. Kan se på något tvprogram och känna att jag börjar gråta när det inte går bra för något kärlekspar. Ett bra exempel är när Marissa dör i OC, har nog aldrig gråtit så mycket över något som inte är verkligt, det är påhittat och jag känner inte personerna men ändå kan de som har gjort serien få det att kännas så verkligt och som om man faktiskt har en verklig relation till karaktärerna i serien.

Hur som helst det var bara en av mina tankar som blossade upp och jag kände mig lite ledsen över att jag inte fick tro på kärleken och att den övervinner allt.

´




something old..

Lyckades nyss hitta några konversationer jag sparat från när jag träffade dig. Där jag hittat saker som:

Jag tycker om dig. väldigt massa   jag saknar dig asmkt, o du är den enda som jag verkligen bara vill ligga o gosa med. inte känt så för nån annan.  
och även:
jag vill absolut ha någon form av framtid med dig, även fast de kan bli lite svårt nu.

Det känns konstigt att tänka tillbaka på dig och mig och att det kan ha varit så en gång. Innan allt annat hände och kom in, när det var du och jag och inte du, jag och hon. En tid då det var bra mellan oss. Känns inte som om det handlar om mig och dig. Blev lite sentimental av att läsa om oss.

Men bara för att det blev som det blev mellan oss betyder inte det att det behöver bli så med någon annan.

lördag

Igår träffades jag, Sara, Sofie och Linn hos Sofie och började dricka. Efter ett tag kom vi fram till att vi skulle ut och göra stan osäker. Vi åkte in relativt sent och hamnade på Oxid. Där träffade vi på shulululu lite plötsligt och lustigt eftersom både jag och Sara kände igen honom men inte kunde placera. När vi hade gått ut från Oxid kommer jag på att vi har träffat honom när Adina var i Stockholm. Vilket resulterar i att Sara ringer henne och han undrar vad grejen är.

Lite senare på tunnelbanan står Sofie och Sara och lyssnar på Sofies musik och jag på min, vi står alla och dansar. En kille börjar lyssna på min musik med mig och står och dansar, när Sara får reda på att jag lyssnar på Hitmen så hoppar hon över till min musik och vi kör vikingdansen. När vi kommer till Brommaplan träffar jag på en kille som ville träffas förut, vilket vi inte gjorde. Och tydligen så känner han en annan kille som jag också känner. David kommer och hämtar oss, sedan börjar några bråka men det löser sig och vi hoppar in i bilen och åker hemåt.

Igår var en bra dag. En väldigt bra dag. Jag hade riktigt roligt.  


´





Jag kom just att tänka på att det inte var igår jag höll handen med någon och det betydde något mer än att bara hålla i handen för att. I yngre ålder, när man för första gången skulle hålla någon i handen och det var nervöst och spännande, när det verkligen betydde något att hålla i handen. Något som till en viss del försvinner när man blir äldre. Ibland tror jag att jag analyserar en del saker för mycket och det kan vara en sådan sak som att han höll mig i handen och det kanske betydde något för mig, är det ömsesidigt.

Men hur som helst, det jag tänkte på var att jag saknar att hålla handen ibland, att vara kär och att ha den närheten. Som jag och Lovisa pratade om igår, hur det kan vara skönt att sova ensam någon gång när man är tillsammans med någon. Ibland saknar jag de saker som är när man är två och blir vi, vi mot världen.

Ibland tycker jag också att det kan vara riktigt skönt att vara själv och inte behöver tänka på saker som exempelvis att han vill gå hem när vi är ute och jag absolut inte vill det och jag till slut blir hemtvingad och alla små problem som hör till. Det är något jag verkligen inte saknar och som jag önskar att om jag skulle träffa någon som jag vill ha skulle vi slippa problemen.


_


igår till idag

Igår åkte jag in mot stan för att träffa Lovisa som jag inte har träffat på några månader och det kändes väldigt roligt att träffa henne igen. Vi kliver av pendeltåget i Huddinge och handlar lite innan vi beger oss mot hennes hem i Stuvsta. Hon lagar thaimat till mig och det blev riktigt gott. Efter det tittar vi lite på tv och snackar om allt möjligt innan vi gosade ner oss i sängen och somnade.

Idag vaknade vi upp vid 10 och det var efter att Lovisa hade råkat väcka mig några gånger och sedan frågat om vi inte kunde vakna. Sedan hade vi en skön och slapp dag innan jag började åka hem. På vägen var det som om jag var ute på walk of shame. Det verkliga fallet var att jag inte hade sminkat mig och inte duschat så jag inte kände mig helt tipp-topp.

Jag hade det riktigt mysigt med Lovisa och kommer alltid på att vi borde träffas oftare när vi väl gör det men tyvärr händer det inte. Så vi får ta oss i kragen på riktigt den här gången!


kvällen

Ikväll var jag på bio med Linda, Sara och Sofie och såg The ugly truth. Den var rolig och flera gånger under filmen satt vi fyra (av åtta i salongen) och skrattade högt. Den var faktiskt riktigt rolig, känner att jag vill se den igen redan nu!

tillräckligt?

Om man har en person som man inte träffat på sex år och innan dess var det ännu längre sedan och får veta att personen i fråga är sjuk och kommer att dö, bör man försöka ta upp kontakten med personen och se hur den egentligen är?

Jag är rädd eftersom jag vet att du kommer att dö, rädd för att ha frågor som jag alltid kommer att undra över om jag inte träffar dig men samtidigt finns det så många saker du inte har gjort, inte sagt och du har aldrig brytt dig om mig. Därför undrar jag varför jag ska bry mig om dig när du har haft 21 år på dig att bry dig om mig och aldrig har lagt ner någon större kraft på mig.

Jag har fått vissa svar på varför men frågan är om de svaren kommer att vara tillräckliga i slutänden. Det känns som att det är mycket och svårt att ta ställning till det här nu men jag vet inte hur mycket tid jag har på mig att bestämma mig hur jag vill göra, hur lång tid till du kommer att leva.

kan fortfarande inte förstå mig på dig..

Jag kommer nog aldrig förstå hur du kunde låta mig gå och henne vara kvar. Jag har försökt ge mig själv skulden fast jag vet att jag inte gjorde något fel. Du har gett mig skulden. Hur kan du göra så? Jag vet att jag borde ha lämnat det bakom mig men ibland tänker jag på allt som hände och hur du kunde göra så, hur hon kunde göra så. Hur kunde du ta hennes parti och låta mig bli så sårad.

Jag var femton när det började och stod ut med allt i ungefär två år, inte konstigt att du lyckades trycka ner mig så mycket. Du har fortfarande inte sagt förlåt och jag förstår inte varför.


Jag vill ha det jag har förlorat men det kommer jag aldrig att få tillbaka.


blandade tankar..

Jag har hamnat i den här sitsen förut, varför händer det mig? Vad är det som gör att just jag hamnar där? Vad är det som gör mig till just den personen?

Jag känner att det är många tankar som snurrar runt i mitt huvud och det är bara mitt fel att jag har de tankarna eftersom jag låter dem vara kvar och inte stöter bort dem. Jag gjorde dock det då. Då försökte jag men jag lyckades inte, inte helt ut. Du ville att vi skulle träffas, antar att du vill ha det du förlorat men du kommer inte få tillbaka mig, du har redan förlorat det du hade.

Vad hände sedan med dig? Skrämde jag bort dig? Antagligen inte, jag borde kanske förstå att du vill tänka tillbaka att du kanske kan se dig själv i mig. Jag kanske är i samma ålder som du var när du gjorde det där och en tid som du antagligen håller varmt om hjärtat just för att du kunde göra nästan vad du ville och hade hela världen framför dina fötter.



Jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till.

vänskap

Jag vill göra det för mina vänner som jag skulle vilja att de gjorde för mig när jag är ledsen eller jag har en dålig dag. Exempelvis om jag har en dålig dag, varför inte dela på en flaska vin med någon och bara snacka skit? Eller gå på bio? Eller fika? Eller bara hänga? Göra något men den som är ledsen, visa att man bryr sig och faktiskt ställer upp när den personen har en dålig dag. Alla har dåliga dagar men alla har också bra dagar. Det gäller att försöka vända de dåliga dagarna till bra dagar så att (nästan) alla dagar blir bra dagar!

bussfärden hem

Idag när jag satt på bussen på väg hem fick jag en skön känsla. Det händer ibland när jag sitter på bussen att jag hamnar i riktigt härliga tankar och har riktigt bra musik på som gör att jag känner mig riktigt glad och när jag har fått den sköna känslan vill jag inte gå av bussen och förstöra det.

Idag känns som en riktigt bra dag rakt igenom dock. Visst hade jag det inte så överdrivet roligt på jobbet men jag trivs med att ha något att göra och jag vill hitta på saker som kan få mig och de i min omgivning att må bra och känna sig lyckliga! Det är bara man själv som kan styra över sitt liv och vad man vill ha ut av det och göra.

Jag vill leva och göra så mycket jag kan, ingen vet hur lång tid den har att leva och om något skulle hända så vill jag ha gjort det bästa möjliga med den tid jag har och göra så mycket jag kan för de personer som är viktiga för mig. Jag vill inte ångra att jag inte gjorde något eller för att jag gjorde något som jag kanske inte borde ha gjort. Det gäller att leva i nuet och göra det bästa av allt.


låtar

Jag har roat mig med att lyssna på en ny Melissa Horn låt idag som det kanske har framgått av tidigare inlägg. Den nya låten som heter lät du henne komma närmre får mig att tänka på Alex och hela triangeldramat.

Han var en av de första jag har tyckt om på väldigt länge, riktigt mycket. Jag öppnade upp mig och visst att jag kanske gjorde misstag också men det är inte så konstigt när man säger och gör så som han gjorde. Jag tycker inte om att vara rädd att bli sårad, men vem gör det?

Om man inte ger sig ut i matchen så kan man inte bli sårad men man kan inte heller hitta det man vill ha och det man söker om man inte vågar chansa och låta sig själv bli sårad ibland. Det som inte dödar en gör en starkare.


melissa horn

Det finns så många olika låtar som kan ta en tillbaka till olika minnen och olika tider i livet. Melissa Horn är en artist som jag brukar kunna relatera till många gånger liksom Lars Winnerbäck.

När vi var och såg Melissa Horn på Nalen spelade hon några nya låtar som hon skrivit och det var många av oss som relaterade till hennes musik och satt med tårar i ögonen. Med andra ord tycker jag att hennes musik och hennes texter berör. 

Jag tycker att hon är riktigt riktigt bra!

hon är så underbart bra



today

Idag jobbar jag och det är inte alls mycket folk vilket gör att det finns absolut ingenting att göra. Har gjort i princip det jag kan hitta på att göra och besökt de hemsidor som jag känner att jag vill besöka. Så vad gör man när det känns som om det inte finns något mer att göra och det är många timmar kvar att jobba? Man tittar på människor och hoppas på att det ska hända något spännande vilket det förhoppningsvis kommer göra.

spontant

Jag tycker om att kunna vara spontan. Exempelvis som förut när jag och Sara satt hemma någon kväll under helgen och på runt femton minuter gör oss klara för att gå ut och har en riktigt rolig kväll. Eller när vi har suttit hemma och dragit iväg på bio när det är cirka 40 minuter kvar tills filmen börjar. Spontana saker som man gör blir ofta roliga och det händer oväntade saker vilket inte är så konstigt eftersom det är just spontant.

I denna stund sitter jag och önskar att jag skulle kunna göra något spontant och festa som aldrig förr, känns lite tråkigt att sitta hemma under helgen men idag tänker jag på morgondagen och att jag ska upp 04.30. Ska ta nattbussen in till Brommaplan och sedan blir det att åka mot Älvsjö för att jobba där. Samma sak gäller på söndag men efter jobbet på söndag blir det dricka så jag ser fram mot det istället.

RSS 2.0